Gerechten

Menu's

€ 29,50

Driegangen Menu van de Chef

€ 37,50

Viergangen menu met klassiekers

Ligt voor u op tafel.
€ 29,50

Groepsmenu, vanaf 7 gasten

Driegangenmenu met keuze uit 4 voorstellen per gang.

Bovendien stelt de keuken het op prijs dat per tafel niet meer dan 4 verschillende gerechten worden gekozen.

Voorgerechten

  • € 5,50

    Tomatensoep met een basilicum-mascarpone crème
    vegetarisch (veganistische variant mogelijk)

    € 5,50

    Pompoensoep
    veganistisch

    € 7,00

    Franse gegratineerde uiensoep
    vegetarisch

    € 4,50

    Kroket van oesterzwammen
    vegetarisch

    Mosterd mayo dip.
    € 7,50

    Kastanjechampignons
    veganistisch

    Gestoofd in aceto-balsamicosaus.
    € 8,50

    Ravioli, gevuld met paddenstoelen
    vegetarisch

    In een romige truffelsalsasaus.
    € 8,50

    Carpaccio van ingelegde gele biet
    veganistisch

    Met gepofte chioggia en rode bietjes en gebakken oesterzwammen.
    € 11,00

    Drieluik van veganistische voorgerechten
    veganistisch

    Huisgemaakte hummus, quinoa en rode bieten kaviaar.
    € 11,00

    Carpaccio 'Ceramique' van de Ossehaas

    € 3,00

    Glutenvrij Multigranenbroodje

  • € 11,50

    Salade lauwwarme Geitenkaas
    vegetarisch

    Met honing gegratineerd en aceto-balsemico-olijfoliedressing.
    Als hoofdgerecht € 15,50
    € 11,50

    Salade spekjes met gebakken ei en paddestoelen

    Met een frambozendressing.
    Als hoofdgerecht € 15,50

Hoofdgerechten

  • € 17.50

    Risotto fungi, met gebakken paddenstoelen
    veganistisch

    € 17,50

    Risotto van Pompoen-Knolselderij-Komkommer
    veganistisch

    Met Ras el Hanout, Marokkaanse kruiden.
    € 18,50

    Braziliaanse Feijoda (stoofpotje)
    veganistisch, glutenvrij, suikervrij

    Gevuld met zwarte bonen, geroosterde pompoen & paprika. Met rijst en soja yoghurt erbij.
    € 18,50

    Zuurvlees van Quorn©
    vegetarisch

    Traditioneel Limburgs gerecht, gemaakt met een vleesvervanger.
    € 19,50

    Gebakken gnocchi met gegrilde winterse groenten en gebakken paddestoelen
    vegetarisch (veganistische variant mogelijk)

    Afgegarneerd met “Sjevraoje” Limburgse bio harde geitenkaas.
    € 19,50

    Indiase Bloemkool Kikkererwten Dahl
    veganistisch

    5 soorten biologische linzen geserveerd met basmatirijst en mangochutney.
    € 20,50

    Witlof-Rabarber-Lasagne
    vegetarisch

    In brie-bechamel met een wodka-limesaus.
    € 20,50

    Spinazie-geitenkaas taart
    vegetarisch

    Met een gember-honingsaus.
    € 20,50

    Quinoa-Noten Salade, Lola Quinoa (Low Lands, NL)
    veganistisch, glutenvrij, suikervrij

    Pompoen-, zonnebloem- en pijnboompitten, gerookte amandelen, little gem sla, dadels, groene linzen, basilicum, bladpeterselie en aside geconfijte zoete aardappel.
  • € 22,50

    Zalmfilet op de huid gebakken

    Met een rode paprika-mascarponesaus.
    € 22,50

    Scampi 'Ceramique' op gegrilde courgette

    Gegratineerd met 'Old Amsterdam' kaas en aceto-balsamicosiroop.
    € 23,50

    Sliptongetjes ouderwets

    Met krieltjes, veldsla en citroenmayonaise.
  • € 18,50

    Zuurvlees

    Van gestoofde, huis-uitgesneden runderpoulet.
    € 19,50

    Eendenborstfilet aan een spies met dadels

    Mesclun sla met japanse wasabi mosterd dressing.
    € 20,50

    Limousin Kogelbiefstuk met een 4-kazensaus

    Gorgonzola, Emmentaler, Gruyère en Appenzeller.
    € 22,50

    Lamsschenkel Tajine, gestoofd op Marokkaanse wijze

    Geserveerd met couscous.
    € 22,50

    Brochette van Ossenhaas, aan een spies geregen

    Met een zwarte pepersaus.
    € 24,50

    Gebakken Lamshaasjes

    Met knoflook-rode Port saus.
    € 24.50

    Struisvogelfilet met een 2e leven bosvruchten saus

Nagerechten

€ 4,50

Chocolade Mousse

€ 5,50

Rabarber Aardbei Ananas Chutney
veganistisch

Met een bolletje citroen sorbet.
€ 5,50

Walnoten Honing Parfait

Huisgemaakt, stilstaand roomijs.
€ 6,00

Tiramisu

Huisgemaakt, super recept, alleen mascarpone.
€ 6,00

Dame Blanche

Met Belgische warme chocoladesaus en slagroom.
€ 6,00

Vanille-ijs

Met warm rood fruit.
€ 6,50

Geroosterde Peer

Met een bolletje vanille ijs.
€ 7.50

Brusselse wafel

Met warme kersensaus en een bolletje vanille ijs.
€ 8,00

Scropino

Limoensorbet, wodka en prosecco. Ook mogelijk met limoncello of arancello.
€ 8,45

Dessertkoffie, zoals Irish Coffee

Zoals Irish Coffee.
€ 5,95

Dessertwijn, Muscat de Frontignan

€ 3,50

Kinderijsje

Kindermenu

Chickenwings 'Ceramique'

Oven gegaard in een oosterse marinade.

Rundvleeskroket

De echte Bourgondiër.

Risotto van Pompoen-Knolselderij-Komkommer
vegetarisch

€ 8,50

Risotto fungi, met gebakken paddenstoelen
vegetarisch

Allergenenkaart

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Allergenenkaart

Menu's

€ 29,50

Driegangen Menu van de Chef

€ 37,50

Viergangen menu met klassiekers

Ligt voor u op tafel.
€ 29,50

Groepsmenu, vanaf 7 gasten

Driegangenmenu met keuze uit 4 voorstellen per gang.

Bovendien stelt de keuken het op prijs dat per tafel niet meer dan 4 verschillende gerechten worden gekozen.

 

Voorgerechten

€ 5,50

Tomatensoep met een basilicum-mascarpone crème
vegetarisch (veganistische variant mogelijk)

€ 5,50

Pompoensoep
veganistisch

€ 7,00

Franse gegratineerde uiensoep
vegetarisch

€ 4,50

Kroket van oesterzwammen
vegetarisch

Mosterd mayo dip.
€ 7,50

Kastanjechampignons
veganistisch

Gestoofd in aceto-balsamicosaus.
€ 8,50

Ravioli, gevuld met paddenstoelen
vegetarisch

In een romige truffelsalsasaus.
€ 8,50

Carpaccio van ingelegde gele biet
veganistisch

Met gepofte chioggia en rode bietjes en gebakken oesterzwammen.
€ 11,00

Drieluik van veganistische voorgerechten
veganistisch

Huisgemaakte hummus, quinoa en rode bieten kaviaar.
€ 11,00

Carpaccio 'Ceramique' van de Ossehaas

€ 3,00

Glutenvrij Multigranenbroodje

 

Salades

€ 11,50

Salade lauwwarme Geitenkaas
vegetarisch

Met honing gegratineerd en aceto-balsemico-olijfoliedressing.
Als hoofdgerecht € 15,50
€ 11,50

Salade spekjes met gebakken ei en paddestoelen

Met een frambozendressing.
Als hoofdgerecht € 15,50

 

Vegetarische hoofdgerechten

Veganistische variaties mogelijk

€ 17.50

Risotto fungi, met gebakken paddenstoelen
veganistisch

€ 17,50

Risotto van Pompoen-Knolselderij-Komkommer
veganistisch

Met Ras el Hanout, Marokkaanse kruiden.
€ 18,50

Braziliaanse Feijoda (stoofpotje)
veganistisch, glutenvrij, suikervrij

Gevuld met zwarte bonen, geroosterde pompoen & paprika. Met rijst en soja yoghurt erbij.
€ 18,50

Zuurvlees van Quorn©
vegetarisch

Traditioneel Limburgs gerecht, gemaakt met een vleesvervanger.
€ 19,50

Gebakken gnocchi met gegrilde winterse groenten en gebakken paddestoelen
vegetarisch (veganistische variant mogelijk)

Afgegarneerd met “Sjevraoje” Limburgse bio harde geitenkaas.
€ 19,50

Indiase Bloemkool Kikkererwten Dahl
veganistisch

5 soorten biologische linzen geserveerd met basmatirijst en mangochutney.
€ 20,50

Witlof-Rabarber-Lasagne
vegetarisch

In brie-bechamel met een wodka-limesaus.
€ 20,50

Spinazie-geitenkaas taart
vegetarisch

Met een gember-honingsaus.
€ 20,50

Quinoa-Noten Salade, Lola Quinoa (Low Lands, NL)
veganistisch, glutenvrij, suikervrij

Pompoen-, zonnebloem- en pijnboompitten, gerookte amandelen, little gem sla, dadels, groene linzen, basilicum, bladpeterselie en aside geconfijte zoete aardappel.

 

Vis hoofdgerechten

Frietjes en mayo bij gerechten zonder pasta of rijst

€ 22,50

Zalmfilet op de huid gebakken

Met een rode paprika-mascarponesaus.
€ 22,50

Scampi 'Ceramique' op gegrilde courgette

Gegratineerd met 'Old Amsterdam' kaas en aceto-balsamicosiroop.
€ 23,50

Sliptongetjes ouderwets

Met krieltjes, veldsla en citroenmayonaise.

 

Vlees hoofdgerechten

Frietjes en mayo bij gerechten zonder pasta of rijst

€ 18,50

Zuurvlees

Van gestoofde, huis-uitgesneden runderpoulet.
€ 19,50

Eendenborstfilet aan een spies met dadels

Mesclun sla met japanse wasabi mosterd dressing.
€ 20,50

Limousin Kogelbiefstuk met een 4-kazensaus

Gorgonzola, Emmentaler, Gruyère en Appenzeller.
€ 22,50

Lamsschenkel Tajine, gestoofd op Marokkaanse wijze

Geserveerd met couscous.
€ 22,50

Brochette van Ossenhaas, aan een spies geregen

Met een zwarte pepersaus.
€ 24,50

Gebakken Lamshaasjes

Met knoflook-rode Port saus.
€ 24.50

Struisvogelfilet met een 2e leven bosvruchten saus

 

Nagerechten

Vraag naar onze speciale koffie's

€ 4,50

Chocolade Mousse

€ 5,50

Rabarber Aardbei Ananas Chutney
veganistisch

Met een bolletje citroen sorbet.
€ 5,50

Walnoten Honing Parfait

Huisgemaakt, stilstaand roomijs.
€ 6,00

Tiramisu

Huisgemaakt, super recept, alleen mascarpone.
€ 6,00

Dame Blanche

Met Belgische warme chocoladesaus en slagroom.
€ 6,00

Vanille-ijs

Met warm rood fruit.
€ 6,50

Geroosterde Peer

Met een bolletje vanille ijs.
€ 7.50

Brusselse wafel

Met warme kersensaus en een bolletje vanille ijs.
€ 8,00

Scropino

Limoensorbet, wodka en prosecco. Ook mogelijk met limoncello of arancello.
€ 8,45

Dessertkoffie, zoals Irish Coffee

Zoals Irish Coffee.
€ 5,95

Dessertwijn, Muscat de Frontignan

€ 3,50

Kinderijsje

 

Kindermenu

Met een lekker ijsje als nagerecht

Chickenwings 'Ceramique'

Oven gegaard in een oosterse marinade.

Rundvleeskroket

De echte Bourgondiër.

Risotto van Pompoen-Knolselderij-Komkommer
vegetarisch

€ 8,50

Risotto fungi, met gebakken paddenstoelen
vegetarisch

 

Allergenenkaart

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Allergenenkaart