Gerechten

Menu's

€ 29,50

Driegangen Menu van de Chef

€ 37,50

Viergangen menu met klassiekers

Ligt voor u op tafel.
€ 29,50

Groepsmenu, vanaf 7 gasten

Driegangenmenu met keuze uit 4 voorstellen per gang.

Bovendien stelt de keuken het op prijs dat per tafel niet meer dan 4 verschillende gerechten worden gekozen.

Voorgerechten

  • € 5,50

    Tomatensoep
    vegetarisch (veganistische variant mogelijk)

    Met een basilicum-mascarponecrème.
    € 7,00

    Kikkererwten Mangosoep
    veganistisch

    Bestrooid met cashewnotensesamolie en munt.
    € 7,50

    Kastanjechampignons
    veganistisch

    Gestoofd in aceto-balsamicosaus.
    € 7,50

    Carpaccio van Watermeloen

    € 8,50

    Ravioli, gevuld met paddenstoelen
    vegetarisch

    In een romige truffelroomsaus en rucola salade.
    € 9,50

    Gepofte aubergines
    veganistisch

    Met een zwarte knoflook dressing en granaatappelpitten op een bedje van zeer jonge Romeinse sla.
    € 9,50

    Caprese, Trostomaat, Buffel Mozzarella, Basilicum

    Met een Limburgse appelstroopdressing.
    € 10,50

    Huisgemaakte Garnalenkroketten

    Met dille-dipcrème (2 stuks).
    € 11,00

    Drieluik van veganistische voorgerechten
    veganistisch

    Huisgemaakte hummus, quinoa en rode bieten kaviaar.
    € 11,00

    Carpaccio 'Ceramique' van de Ossehaas

    3,00

    Glutenvrij Multigranenbroodje

  • € 11,50

    Salade 'Ceramique'
    vegetarisch

    Met avocado en blauwe kaasdressing.
    Als hoofdgerecht € 15,50
    € 11,50

    Salade lauwwarme Geitenkaas
    vegetarisch

    Met honing gegratineerd en aceto-balsemico-olijfoliedressing.
    Als hoofdgerecht € 15,50
    € 13,50

    Salade Gerookte Zalm

    Met een dilledressing.
    Als hoofdgerecht € 18,50
    € 18,50

    Ceasar Salad

    Ansjoviscrème, parmezaan, kip, ei, croutons.
    Als hoofdgerecht € 18,50

Hoofdgerechten

  • € 16,50

    Watermeloen Salade

    Met geitenkaas, munt, rode ui en kalamata olijven.
    € 19,50

    Groene Risotto

    Spinazie, doperwten, rucola courgette, bim, basilicum, munt en platte peterselie.
    € 18,50

    Zuurvlees van Quorn©

    Traditioneel Limburgs gerecht, gemaakt met een vleesvervanger.
    € 19,50

    Gebakken Gnocci met gegrilde Groenten

    Aubergine, courgette, bospeen, paprika en radijs met 'sjevroaje', Limburgse bio geharde geitenkaas.
    € 19,50

    Indiase Bloemkool Kikkererwten Dahl
    veganistisch

    5 soorten biologische linzen geserveerd met basmatirijst en mangochutney.
    € 19,50

    Witlof-Rabarber-Lasagne

    In brie-bechamel met een wodka-limesaus.
    € 20,50

    Spinazie-geitenkaas taart

    Met eengember-honingsaus.
    € 20,50

    Quinoa-Noten Salade, Lola Quinoa (Low Lands, NL)
    veganistisch, glutenvrij, suikervrij

    Pompoen-, zonnebloem- en pijnboompitten, gerookte amandelen, little gem sla, dadels, groene linzen, basilicum, bladpeterselie en aside geconfijte zoete aardappel.
  • € 22,50

    Zalmfilet op de huid gebakken

    Met een rode paprika-mascarponesaus.
    € 22,50

    Scampi 'Ceramique' op gegrilde courgette

    Gegratineerd met 'Old Amsterdam' kaas en aceto-balsamicosiroop.
    € 23,50

    Sliptongetjes ouderwets

    Met krieltjes, veldsla en citroenmayonaise.
    € 24,50

    Kabeljauw filet op de huid gebakken

    Met een antiboise saus, pastinaak en spinazie.
  • € 18,50

    Zuurvlees

    Van gestoofde, huis-uitgesneden runderpoulet.
    € 19,50

    Jamaican Jerk Chicken

    In piment gemarineerde kippendijen met 'Arroz Moro', rijst met zwarte bonen en spek.
    € 22,50

    Lamsschenkel Tajine, gestoofd op Marokkaanse wijze

    Geserveerd met couscous.
    € 20,50

    Limousin Kogelbiefstuk met een 4-kazensaus

    Gorgonzola, Emmentaler, Gruyère en Appenzeller.
    € 22,50

    Brochette van Ossenhaas, aan een spies geregen

    Met een zwarte pepersaus.
    € 24,50

    Gebakken Lamshaasjes

    Met knoflook-rode Port saus.

Nagerechten

€ 4,50

Chocolade Mousse

€ 5,50

Rabarber Aardbei Ananas Chutney met bolletje Sorbet
veganistisch

€ 5,50

Walnoten Honing Parfait

Huisgemaakt, stilstaand roomijs.
€ 6,00

Tiramisu

Huisgemaakt, super recept, alleen mascarpone.
€ 6,00

Dame Blanche

Met Belgische warme chocoladesaus en slagroom.
€ 6,00

Vanille-ijs

Met warm rood fruit.
€ 6,50

Gepocheerde Perzik

€ 8,00

Scropino

Limoensorbet, wodka en prosecco. Ook mogelijk met limoncello of arancello.
€ 8,45

Dessertkoffie, zoals Irish Coffee

€ 5,95

Dessertwijn, Muscat de Frontignan

€ 3,50

Kinderijsje

Kindermenu

Chickenwings 'Ceramique'

Oven gegaard in een oosterse marinade.

Rundvleeskroket

De echte Bourgondiër.

Huisgemaakte Grijze Garnalenkroket

€ 8,50

Groene Risotto

Allergenenkaart

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Allergenenkaart

Menu's

€ 29,50

Driegangen Menu van de Chef

€ 37,50

Viergangen menu met klassiekers

Ligt voor u op tafel.
€ 29,50

Groepsmenu, vanaf 7 gasten

Driegangenmenu met keuze uit 4 voorstellen per gang.

Bovendien stelt de keuken het op prijs dat per tafel niet meer dan 4 verschillende gerechten worden gekozen.

 

Voorgerechten

€ 5,50

Tomatensoep
vegetarisch (veganistische variant mogelijk)

Met een basilicum-mascarponecrème.
€ 7,00

Kikkererwten Mangosoep
veganistisch

Bestrooid met cashewnotensesamolie en munt.
€ 7,50

Kastanjechampignons
veganistisch

Gestoofd in aceto-balsamicosaus.
€ 7,50

Carpaccio van Watermeloen

€ 8,50

Ravioli, gevuld met paddenstoelen
vegetarisch

In een romige truffelroomsaus en rucola salade.
€ 9,50

Gepofte aubergines
veganistisch

Met een zwarte knoflook dressing en granaatappelpitten op een bedje van zeer jonge Romeinse sla.
€ 9,50

Caprese, Trostomaat, Buffel Mozzarella, Basilicum

Met een Limburgse appelstroopdressing.
€ 10,50

Huisgemaakte Garnalenkroketten

Met dille-dipcrème (2 stuks).
€ 11,00

Drieluik van veganistische voorgerechten
veganistisch

Huisgemaakte hummus, quinoa en rode bieten kaviaar.
€ 11,00

Carpaccio 'Ceramique' van de Ossehaas

3,00

Glutenvrij Multigranenbroodje

 

Salades

€ 11,50

Salade 'Ceramique'
vegetarisch

Met avocado en blauwe kaasdressing.
Als hoofdgerecht € 15,50
€ 11,50

Salade lauwwarme Geitenkaas
vegetarisch

Met honing gegratineerd en aceto-balsemico-olijfoliedressing.
Als hoofdgerecht € 15,50
€ 13,50

Salade Gerookte Zalm

Met een dilledressing.
Als hoofdgerecht € 18,50
€ 18,50

Ceasar Salad

Ansjoviscrème, parmezaan, kip, ei, croutons.
Als hoofdgerecht € 18,50

 

Vegetarische hoofdgerechten

Veganistische variaties mogelijk

€ 16,50

Watermeloen Salade

Met geitenkaas, munt, rode ui en kalamata olijven.
€ 19,50

Groene Risotto

Spinazie, doperwten, rucola courgette, bim, basilicum, munt en platte peterselie.
€ 18,50

Zuurvlees van Quorn©

Traditioneel Limburgs gerecht, gemaakt met een vleesvervanger.
€ 19,50

Gebakken Gnocci met gegrilde Groenten

Aubergine, courgette, bospeen, paprika en radijs met 'sjevroaje', Limburgse bio geharde geitenkaas.
€ 19,50

Indiase Bloemkool Kikkererwten Dahl
veganistisch

5 soorten biologische linzen geserveerd met basmatirijst en mangochutney.
€ 19,50

Witlof-Rabarber-Lasagne

In brie-bechamel met een wodka-limesaus.
€ 20,50

Spinazie-geitenkaas taart

Met eengember-honingsaus.
€ 20,50

Quinoa-Noten Salade, Lola Quinoa (Low Lands, NL)
veganistisch, glutenvrij, suikervrij

Pompoen-, zonnebloem- en pijnboompitten, gerookte amandelen, little gem sla, dadels, groene linzen, basilicum, bladpeterselie en aside geconfijte zoete aardappel.

 

Vis hoofdgerechten

Frietjes en mayo bij gerechten zonder pasta of rijst

€ 22,50

Zalmfilet op de huid gebakken

Met een rode paprika-mascarponesaus.
€ 22,50

Scampi 'Ceramique' op gegrilde courgette

Gegratineerd met 'Old Amsterdam' kaas en aceto-balsamicosiroop.
€ 23,50

Sliptongetjes ouderwets

Met krieltjes, veldsla en citroenmayonaise.
€ 24,50

Kabeljauw filet op de huid gebakken

Met een antiboise saus, pastinaak en spinazie.

 

Vlees hoofdgerechten

Frietjes en mayo bij gerechten zonder pasta of rijst

€ 18,50

Zuurvlees

Van gestoofde, huis-uitgesneden runderpoulet.
€ 19,50

Jamaican Jerk Chicken

In piment gemarineerde kippendijen met 'Arroz Moro', rijst met zwarte bonen en spek.
€ 22,50

Lamsschenkel Tajine, gestoofd op Marokkaanse wijze

Geserveerd met couscous.
€ 20,50

Limousin Kogelbiefstuk met een 4-kazensaus

Gorgonzola, Emmentaler, Gruyère en Appenzeller.
€ 22,50

Brochette van Ossenhaas, aan een spies geregen

Met een zwarte pepersaus.
€ 24,50

Gebakken Lamshaasjes

Met knoflook-rode Port saus.

 

Nagerechten

Vraag naar onze speciale koffie's

€ 4,50

Chocolade Mousse

€ 5,50

Rabarber Aardbei Ananas Chutney met bolletje Sorbet
veganistisch

€ 5,50

Walnoten Honing Parfait

Huisgemaakt, stilstaand roomijs.
€ 6,00

Tiramisu

Huisgemaakt, super recept, alleen mascarpone.
€ 6,00

Dame Blanche

Met Belgische warme chocoladesaus en slagroom.
€ 6,00

Vanille-ijs

Met warm rood fruit.
€ 6,50

Gepocheerde Perzik

€ 8,00

Scropino

Limoensorbet, wodka en prosecco. Ook mogelijk met limoncello of arancello.
€ 8,45

Dessertkoffie, zoals Irish Coffee

€ 5,95

Dessertwijn, Muscat de Frontignan

€ 3,50

Kinderijsje

 

Kindermenu

Met een lekker ijsje als nagerecht

Chickenwings 'Ceramique'

Oven gegaard in een oosterse marinade.

Rundvleeskroket

De echte Bourgondiër.

Huisgemaakte Grijze Garnalenkroket

€ 8,50

Groene Risotto

 

Allergenenkaart

Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie-voedselintolerantie.
Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Wij verzoeken u, voordat u uw gerechten bestelt, uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.

Allergenenkaart